Utgivet

#21 Hämnd ska vara något roligt, också

nr21

Juli 2016 Detta nummer innehåller noveller om arbetslösa arbetsförmedlare och om unga män som bryter sig in i en ICA-butik nattetid, serier om att hämnas, trams och annat i vanlig ordning. Strax över 40 sidor elände.

#20 Säg yeah

nr20

April 2016 Nummer tjugo består av en massa ”trams” som andra illustrerat. Bland illustratörerna så finns Henrik Bromander, Evelina Mohei och Karolina Dahl.

#19 Saker som man inte pratar om

ps19

Februari 2016 Detta nummer bjuder på en novell om ett kompisgäng som leker nere i de övergivna tunnlarna under centrala Stockholm, ett inlägg i den fördummade fascismdebatten, lite uppdatering från rövhålet Annedal, en sentimental text om en internetkärlek från Italien och annat smått och gott. Omslaget pryds av en avdankad Lille Skutt, som det inte går så bra för. Några filmtips från den senaste tidens filmtittande finns med också.

#18 Berättaren som sa för mycket

nummer18

December 2015 Från början skulle numret innehålla provokationer, men efter en skapelsekris så kasserades största delen av det numret och kvarlevorna samlades under det här numrets skyddande pressenning. Numret innehåller en serie om två killar som bygger egna vapen hemma, en gammal novell om en s.k. ”fönstertittare” och diverse krimskrams.

#17 Tillvarons lösningsmedel

nummer17

Augusti 2015 60 sidor som bjuder på en novell om en matbloggare som fejkar sina matlagningskunskaper, en biografi över pårrskådisen Christy Mack, filmrecensioner och allmänt tramsande. Omslag i färg för första (och enda) gången. Omslaget föreställer en dyngrak ung Gustav Fridolin som söp på festival för Grön Ungdoms räkning, på bilden har han Palestinasjal, byxorna neddragna och en tjej (?) som tar honom på kuken.

#16 Hyllning till ungdomen

PS17

Maj 2015 Numret innehåller en novell om två resekamrater som har helt olika syften med sina resor, en recension av dejt-appen Tinder, dikter, teckningar och en intervju med en slakteriarbetare.

#15 Inkognito i gdansk

15

Mars 2015 Ett kortare nummer som innehåller en lista på skeva saker folk onanerat till under 90/00-talet, hur man terroriserar medelklassmänniskor, en reseskildring från norra Italien och lite annat.

#14 Förvirrade idioter

14

Januari 2015 Novell om en suicidpatient som fejkar psykisk ohälsa för att få stöta på en vårdare, om manlig gemenskap och vad jag lärt mig av det, Homer Simpson som suger kuk och en sms-konversation där den ena i samtalet sparkat ihjäl en svensk skådespelares hund.

#13 Förvirring

13

Oktober 2014 Recension av Tjolöholm slott, en skjutbana, en novell om en misslyckad hobbygangster och en redogörelse om hur det är att vara utan koffein i en vecka, mitt i den glödheta sommaren.

#12 Död i juni

12

Juli 2014 Numret innehåller en novell om väktare som går samman för att stoppa buset i Stockholm, en serie om entrepenörskap, en fejkad dagbok från ett destruktivt förhållande och lite annat.

#11 Förnedring

11

Maj 2014 Ett kort nummer om hur mycket jag hatar att bo i Annedal, pyssel och en kortare novell om en tjej som dumpar sin kille.

#10 Bron

10

Mars 2014 En längre novell om en kille som får jobb på en konkurshotad lokaltidning på Gotland som har en tvivelaktig ägare. Även en text om en sen sommarnatt där allt gick åt helvete, om varifrån begreppet ”hot dog” kommer och lite annat smått och gott.

#9 Desperat och livrädd i jakten på guld

9

November 2013 Nummer nio innehåller en novell om en anställd på ett äldreboende som försöker komma över en av de boendes förmögenheter, en reseberättelse från Kramfors, serier om att bo för nära en uteservering och en hel del annat.

#8 Det är fullsatt på idiot-tåget

8

September 2013 Det här numret innehåller en text om att internet var roligare förr, en novell om att släppa på sina moraliska spärrar och en novell om en kärlekstörstande busschaufför som kör nattbussen mot Haninge. Det finns även lite demokratiförakt, som sig bör.

#7 Smutsiga vägar (minnen)

7

Juni 2013 Nummer sju innehåller mestadels skåpmat som inte fått plats i något annat nummer av Paddsatan. En minnesanteckning om en sommarkärlek som gick förlorad, en serie om att mörda sin chef när han fuckar med en, en hyllning till Haninge, en diss av Earth Hour och lite annat.

#6 Kamrater

6

April 2013 Släpptes samtidigt som #5 och är en split med fanzinet autotrof och innehåller lite pyssel och en novell om en urspårad dejt och ett vänskapsband som sätts på prov.

#5 Det blir ingen fred idag heller

5

April 2013 En längre novell om en kille som börjar spela i ett nazistband utan att vara nazist själv, ett medelklasstest, lite strötexter och en serie om en misslyckad tjyvskytt som irrar runt i djungeln och springer in i ett av djuren han ska skjuta..

#4 Aldrig vika sig

4

December 2012 Seriebiografi om Simo Häyhä, om att käka ”vegansk” mat, en novell om en dömd våldtäksman påväg ut från kåken, om vita kränkta män och lite annat.

#3 Identitet, Identitetslös och identitetskris

3

Oktober 2012 En intervju med en fd nazist, en serie om att vara besatt av att rita svastikor, efterföljaren till Kuksvinet, They stole my hate, om en ensam lastbilschafför som tänker på sin tillvaro, och mycket mer. Nästan 60 sidor.

#2 Fulhet

2

Augusti 2012 Nära 80 sidor med småtexter, en novell om två bekanta som rymmer hemifrån, serier, foton, en reseberättelse till Gotland och annat.

#1 Utanförskap

1

Maj 2012 Första numret av Paddsatan. En novell om en vänskap som håller på gå isär, dikter, politiska statement, en reseberättelse till Åland och annat.

Annonser